Cookies

Når du besøger brandbygegaard.dk, lagres der cookies på din computer, mobil eller tablet. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i browseren, for at din computer, mobil eller tablet kan genkende siden ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites anvender cookies. Cookies ligger på din egen computer, mobil eller tablet, og de gør, at du nemt kan genfinde og bruge de websteder, du har besøgt. Oftest hjælper cookies med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for dem og slette eksisterende cookies fra din computer, mobil eller tablet. Du skal dog være opmærksom på, at der så kan være funktionaliteter på siden, som ikke virker. 

Brandbygegaards bedste cookies, ja der skal jo være en belønning til dem, der rent faktisk læser vores "cookies" politik.

 

Til 15 store kager har du brug for :

100 g mørkt sukker
125 g rørsukker
150 g smeltet smør lavet af mælk fra en solbeskinnet ko
2 tsk vaniljesukker
1 helt æg plus en æggeblomme fra en helskindet høne
½ tsk natron
300 g mel
100 g grofthakket hvid chokolade
100 g grofthakket mørk chokolade
100 g grofthakket mælkechokolade

 

Det var alt – så går vi i gang.
 

Tænd din ovn og sæt temperaturen på 170°C – uden blæser – altid uden.
Beklæd et par bageplader med bagepapir.
Hæld de to slags sukker og det smeltede smør i en røreskål og pisk.
Pisk pisk pisk til sukkeret er opløst, og det hele ser blødt og indbydende ud.
Hvem vil ikke gerne se blød og indbydende ud.
Tilsæt vaniljesukker og pisk æg plus æggeblomme med.
Bland mel, natron og chokoladeorgiet og vend det i dejen med en dejskraber.
Ikke noget med at være hård ved dejen her. Vend den roligt sammen.
Del dejen i 15 dele.
Tril hvert stykke til en kugle og læg dem med god afstand på bagepladerne.
Sæt den ene plade koldt, mens du bager den anden.
17 minutter – hverken mere eller mindre, for efter 17 minutter har du kager med sprødhed i kanten og et tilpas blødt og smeltende indre.
Lad kagerne køle lidt på pladen og flyt dem derefter over på en rist.

Fyldig storkage med intens chokoladekraft og blidhed i biddet.
Sådan én der går rent ind.