Sitemap
- Middag anno 1983 - en rejse i madhistorien. Fredag d. 10/10 2025 kl. 18:00
- "Vi mødes i Brugsen" Foredrag med Kristian Ditlev Jensen d. 15/5 kl. 17:30
- Afrimning
- Amiga Amiga.
- Balders bog
- Den sidste humanist
- Det man spiser er man selv
- Franske forsommer fornemmelser d. 7/6 kl. 18:00
- Gavekort
- Guy Davis US. D. 10/5
- Hønsefødder og gulerødder
- Lone Landmands Kager
- Mad vs. Fødevarer
- Middag anno 1983 - en rejse i madhistorien. Lørdag d. 11/10 2025 kl. 18:00
- Miriam Mandipira 23/8 kl 18:00
- Og halsen af en svane
- Sisters of Jazz d. 26/9 kl. 18:00
- Sommerrestaurant uge 28 - 29 og 30
- Ufiltreret Gin 2016
- Under landet
- Æble Brandy og Gin - Vinterens førstehjælpskasse
- Æblebobler "Efterår" 2016 - Mousserende æblevin
- Æblebobler "Sommer" 2016 - Mousserende æblevin
- Økologisk Aroma Cider 2019
- Økologisk Belle Cider 2019
- Økologisk Druekvas (grappa)
- Økologisk Kartoffel Vodka
- Økologisk Rosé Traditionel 2018 - Mousserende druevin
- Økologisk Ufiltreret Gin 2018 - nummereret og kun 100 flasker!
- Økologisk Whisky Batch 1-11624 48% 0,5l
- Økologisk Æble Brandy Batch 1-10722 48%